اینترنت

اینرنت چیست

اینترنت

اینرنت چیست

اینترنت به معنا ساده اتصال بین اطلاعات را سیستم میگویند.
اینترنت از سازمان نظامی ایالت متحده امریکا برای تحقیقات صورت گرفت یا همون دارک وب (dark web).

بایگانی
  • ۰
  • ۰

هوش مصنوعی

  بسیاری از مدارس در سرتاسر جهان، از تکنولوژی‌های نوظهوری مانند کلاس‌های درس مجازی بهره می‌برند. همچنین تعداد دانش‌آموزانی که به جای بهره‌گیری از دفتر و کتاب از گجت‌های مدرن استفاده می‌کنند، به‌طور فزاینده‌ای رو به افزایش است. البته، بدون صحبت در مورد هوش مصنوعی نمی‌توان در مورد تکنولوژی‌های مدرن صحبت کرد.

هوش مصنوعی به آهستگی در حال تغییر تمام وجوه صنعت آموزش است و در ادامه به چند مثال مربوط به این موضوع می‌پردازیم.

هوش مصنوعی مسیر آموزش دانش‌آموزان را شخصی‌سازی می‌کند.

دو دانش‌آموز را تصور کنید که با توجه به سوابق آن‌ها، برنامه آموزشی جداگانه‌ای به آن‌ها اختصاص داده شده است. طبق پژوهشی که کمپانی Rand در همین زمینه انجام داده، دانش‌آموزانی که از برنامه‌های درسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کردند، در زمینه مواردی مانند ریاضی و ادبیات در مقایسه با میانگین کلی، ۳۰ درصد عملکرد بهتری داشته‌اند.

البته این موضوع می‌تواند از کلاس‌های درس هم فراتر برود. هوش مصنوعی حتی این قابلیت را دارد که به دانش‌آموزان برای انتخاب کلاس‌ها و حتی دانشگاه‌ها کمک برساند. به‌عنوان مثال، می‌توانیم به شرکت ۱UNI اشاره کنیم که یک استارت‌آپ مالزیایی است و با بهره‌گیری از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، به دانش‌آموزان کمک می‌کند که با توجه به نقاط ضعف و قوتی که دارند، بهترین دانشگاه ممکن را انتخاب کنند.

وقتی که صحبت از هوش مصنوعی می‌شود، بسیاری از افراد به یاد انواع و اقسام ربات‌ها می‌افتند. ربات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند به عنوان معلم‌های خصوصی انجام وظیفه کنند. به‌عنوان مثال فرض کنید که دانش‌آموزی برای انجام تکالیف خود با مشکل مواجه می‌شود. شاید یک معلم خصوصی برای توضیح دوباره این مفاهیم در دسترس نباشد و والدین هم نتوانند این موضوعات را تدریس کنند. در چنین موقعیت‌هایی، می‌توان از ربات‌های هوشمند استفاده کرد.

در این موارد، ربات در ابتدا می‌تواند سوالاتی را از دانش‌آموز مذکور بپرسد تا سطح تسلط او را تشخیص بدهد. بعد از این کار، ربات می‌تواند منابع آموزشی مناسبی را معرفی کند و در همین زمینه به دانش‌آموز کمک برساند. تعدادی از ناشران کتاب‌های آموزشی هم به بهره‌گیری از هوش مصنوعی روی آورده‌اند تا کتاب‌های آن‌ها به تجربه‌ی تعاملی بدل شود و با این کار، مطالعه و یادگیری این موارد دیگر یک فرایند تکراری و خسته‌کننده نخواهد بود.

در نهایت، هوش مصنوعی می‌تواند قوانین آموزشی را در سطح محلی، ملی و بین‌المللی تغییر دهد. مانند دیگر صنایع، در صنعت آموزش هم داده‌های زیادی وجود دارد که بدون استفاده رها می‌شوند. با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، می‌توان از این داده‌ها سر درآورد و با افزایش اطلاعات، راحت‌تر می‌توان راهبردهای بهتری را اتخاذ کرد.


  • ۹۸/۰۳/۰۲
  • سعید رجایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی